Rond je aanvraag af en voeg de pH-Teststrips toe aan de winkelmand!

✔️ Voeg de pH-teststrips toe aan de winkelmand en bestel direct gratis!

✔️ Met gratis bedoelen we gratis. Ook de verzendkosten betalen wij!

✔️ Ben je al overtuigd van de werking van onze Alka thee? Onderaan deze pagina hebben we een uniek aanbod voor je

20% Korting op AlkaVitae ontzurende thee

Zoals beloofd doen we hier een uniek aanbod! Klik op pak de korting en krijg 20% korting op de Alka thee. Vergeet niet gratis de pH-teststrips in je winkelmand te doen!

pak de korting

Waarom Alka ontzurende thee?

✔️ Beter immuunsysteem

✔️ Meer energie

✔️ Betere kunnen doorslapen

✔️ Sneller herstel na het sporten

✔️ Minder kans op chronische ziekten en infectie op virussen

Super site met heerlijke producten

Gebruik dagelijks de Alka thee en Alka druppels om te ontzuren en helpt tevens prima tegen hoge bloeddruk. Heb onlangs ook de Alka creme voor de huidverzorging over het hele lichaam. Mijn huid is zacht en voelt steviger aan. Helpt ook uitstekend tegen eczeem. Jarenlang gehad op mijn oor en nu helemaal weg, super product!
Groetjes Christine

Crhistine Meirsman

Goede resultaten met Alka thee

Wij zijn in december 2020 begonnen met Alka thee te drinken, aangevuld met Alka basische druppels. Ik had regelmatig uitstralende pijn in mijn benen, komende van mijn rug/bekken. Een groot deel daarvan zou te wijten zijn aan verzuring. Sinds twee weken is er echt verandering aan het komen en heb ik veel minder pijn. De massages hebben ook geholpen om de verzuring weg te werken, maar het drinken van Alka thee is er zeker mee verantwoordelijk voor. Hoe ik dat weet? Ik drink het graag, het voelt enorm goed en het kost me relatief weinig moeite om een Thee water per dag extra te drinken.

Jan Koenders

Alka helpt bij Artrose pijn en brengt de bloeddruk omlaag

De pijn in mijn knie is een stuk draaglijker geworden. De bloeddruk van mijn vrouw en mijzelf is een stuk lager. Ook heeft mijn vrouw minder last van maagpijnen.

Rob Kallansee